Waterbestendig

Het product is geschikt voor binnengebruik in zowel droge als vochtige omstandigheden, zoals badkamers, wasruimtes, keukens en entrees. Volgens de definitie wordt de term “waterdicht” gebruikt voor een materiaal dat volledig bestand is tegen water (waterbestendig en lekvrij). Belusso vloeren zijn vervaardigd met behulp van SPC – Stone Plastic Composite.

Vormvast

Belusso vloeren behouden hun afmetingen, zelfs onder invloed van temperatuur- en vochtigheidsveranderingen. Hierdoor zijn ze geschikt voor gebruik in zowel zonnige als schaduwrijke gebieden, evenals in droge en vochtige omgevingen. Dankzij geavanceerde technologie zijn Belusso vloeren volledig waterdicht en kunnen ze met succes worden toegepast in de keuken, badkamer of bijkeuken.

Krasvrij

De hoogste schuurweerstandsklasse (> 7000 cycli) garandeert langdurige weerstand tegen slijtage. De test bevestigt de slijtvastheid van de toplaag.

Vlekbestendig

De toplaag van Belusso vloeren voldoet aan de eisen voor vlekbestendigheid, inclusief koffie, thee, alcoholische dranken, sappen, schoonmaakmiddelen die in de keuken worden gebruikt, wasmiddelen en verzorgingsproducten die in de badkamer worden gebruikt.

Ideaal voor vloerverwarming

Dankzij de lage thermische weerstand (0,01 m²*K/W) en daardoor hoge thermische geleidbaarheid zijn de panelen ideaal voor gebruik in combinatie met vloerverwarming, zowel met water als elektrisch. De warmteverliezen in dit type vloer bedragen slechts 0,4ᵒC.

Slipvast

Met onze DS-geclassificeerde vloer bent u verzekerd van een dynamische wrijvingscoëfficiënt van ≥30, zelfs onder droge en schone omstandigheden. Dit waarborgt veiligheid en zorgt ervoor dat bewegen op de vloer altijd zonder zorgen is. Kies voor gemoedsrust en veiligheid met onze vloeroplossing.

Snelle installatie

Het 1clic2go pure lock (‘fold down’ type) gebruikt in Belusso vloeren zorgt voor een hoogwaardige paneelverbinding en tegelijkertijd een gemakkelijke en snelle installatie met minimaal gebruik van gereedschap. Dankzij het gebruik van het 1clic2go pure lock-systeem is het installeren eenvoudig en zorgt het voor een duurzame verbinding. Een stille klik zorgt voor een eenvoudige en nauwkeurige uitlijning van de panelen ten opzichte van elkaar.

Vuurvertragend

Met Belusso vloeren kunt u rekenen op een vloer die voldoet aan de strenge Bfl-s1-classificatie, waardoor deze brandvertragend is en weinig rook produceert in geval van brand. Uw veiligheid is onze prioriteit, en met onze vloeroplossing kunt u met een gerust hart genieten van uw ruimte. Kies voor veiligheid en gemoedsrust met Belusso vloeren.

Natuurlijke structuur

De textuur van Belusso vloeren is zorgvuldig ontworpen om zowel visueel als tastbaar aantrekkelijk te zijn. De vloer heeft een natuurlijke uitstraling die de schoonheid van hout of steen weerspiegelt, maar met de voordelen van geavanceerde technologie. De textuur voelt authentiek aan, waardoor het lijkt alsof u over echte houten planken loopt of op natuursteen staat.